Vorba lui Creangă, nu știu alții cum sunt, dar eu sunt foarte supărată că nu mai am vreme de citit cu zilele și Wishlist-ul meu de pe Amazon seamănă cu arhivele BCU la dimensiuni. Le tot amân în speranța că viitorul meu concediu mă va lăsa să le citesc pe toate, dar să fim sinceri, nu cred că pot sta șase luni plecată.

Dar am găsit cu ce anume să mă amăgesc: Blinkist. Dincolo de resursele pe care mi le pune la dispoziție, arată minunat, este foarte bine construită și are un preț accesibil pentru câtă muncă stă în spatele ei.

Ce face Blinkist?

Blinkist takes great works of non-fiction and distills them into powerful, made-for-mobile units. Our blinks, 2-minute-reads built around memorable key messages, give you the main concepts of an entire book in 15 minutes.

Rezumate excelente pentru cărți din segmentul non-fiction. Cărți bune despre business, marketing, psihologie, biografii ale unor liderii din mai multe industrii etc. În plus o colecție frumoasă de audio books pentru cei care stau mult în trafic de exemplu. Totul e organizat pe liste, puteți salva citate din cărți și să le organizați în contul vostru în caz că vreți să reveniți asupra informației și multe altele.

Gata cu vorba. Vă propun să o instalați și să o testați, primele 7 zile sunt gratuite și primiți câte încă șapte dacă invitați alți prieteni în aplicație.

O găsiți aici pentru iOS și aici pentru Android.

Read-Faster-with-Blinkist

 

_______________________

Pst!

Te mai țin două secunde să îți spun că pe 23-24 iunie ne vedem la cursul Online de la A la Zen unde vorbim despre websiteuri, aplicatii, scris, public, tipuri de content, google analytics și multe altele.

Cursul ține două zile în care trecem prin toate punctele cheie utile unui Online Project Manager adevărat – website building, design, content writing, strategii, un strop de social media și analytics. Detalii și înscriere aici

Sharing is caring :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Written by Olivia
I am always online.