Această întrebare este în Top 3 cel mai des auzite întrebări din istoria recentă. Din punctul meu de vedere, dacă îți faci bine treaba la nivel de conținut și ești constant în munca ta, atunci rezultatele ar trebui să se vadă chiar dacă ai postat la 10 dimineata sau la 4 dupa-amiaza. Dar, e drept, e bine să nu îți faci o pagină de Facebook pe care să postezi doar noaptea la ora 03.12 pentru că este posibil să nu meargă ceas.

Social Media Today a decis să vină în ajutorul brandurilor și mai ales în ajutorul responsabililor de social media din companii care caută mereu noi și noi instrumente care să îi ajute în munca lor și au publicat un infografic foarte util pentru postarea pe rețele sociale, ținând cont de zilele și orele propice pentru fiecare.

Important este să nu luați acest infografic cu titlu de calendar ortodox și să vi-l lipiți pe birou, ci doar să verificați informațiile din el, să vedeți dacă datele de aici se potrivesc cu ceea ce spun și datele voastre din Facebook Insights. Testați, vedeți ce se aplică și în cazul vostru și apoi adaptați-vă din mers.

Care sunt cele mai bune ore de postat pe retelele sociale.  Sursa: http://www.socialmediatoday.com/

Care sunt cele mai bune ore de postat pe retelele sociale.
Sursa: http://www.socialmediatoday.com/

 

_____________________________________

Dacă lucrezi în web development, în marketing, în project management pe zona de dezvoltare website-uri, landing pages, aplicații etc, dacă ești junior în zona de digital, dacă ești pasionat de ceea ce fac și de cum fac oamenii pe net, atunci descarcă gratuit e-book-ul: Experiența utilizatorului este experiența brandului

btn_freeDownload

Sharing is caring :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Written by Olivia
I am always online.