Despre

1523456_10201188294178711_1649141469_oDe pe vremea când încă primeam alocație am avut două pasiuni: online-ul și muzica. Acum prestez în ambele domenii.

Am semnat primul contract în 2006 și de atunci m-am oprit din lucru doar când am fost într-un concediu de o săptămână într-un loc fără semnal.

Potrivit celor care ma cunosc, vorbesc mult despre ce fac si putin despre cine sunt. Imi place sa cred ca nu este un defect. Am studiat si practicat jurnalismul, dar dupa 9 ani de munca (prin redactii precum romanialibera.ro, casamea.ro, managerexpress.ro, incomemagazine.ro, academiacatavencu.info), pot sa spun ca sunt mai degraba pasionata de UX decat sunt un geek al cuvintelor. Din 2012 ofer consultantă pe dezvoltare online pentru tineri antreprenori, ONG- uri si studenti si sustin traininguri si workshopuri despre usability, UX, strategii editoriale și content writing.

În 2016 sunt redactor-sef Insight TAROM, sunt serioasa pe Manager Express, sunt UX la Code4Romania si sustin lunar (open sau in-house) cursul Online de la A la Zen.

Ma gasiti pe FacebookInstagram si LinkedIn. (ok, si Twitter)

Uneori sunt la repetiții cu trupa Shuffle.

Pe mail mă găsiți la contact@oliviavereha.ro.